dilluns, 4 d’agost del 2008

Colera-Cadaqués, Dia 2

Després d’una nit de força calor, tot i dormir sense el sobretoldo de la tenda, i de despertar-me tot sovint, ens activem i mentre desfem el campament ens adonem que a part de la meva bici que ja havia donat senyals de punxada el dia abans, la bici del Gerard i la de Javi també van patir les conseqüències del corriol. Així que un cop amb les bicis novament apunt emprenem la marxa cap a Cadaqués.

Ràpidament arribem a Llançà, passant per la carretera veiem unes increïbles vistes de St. Pere de Rodes i parem a Port de la Selva a esmorzar que la panxa ja rondina.

Com que el Miquel ens acompanyarà durant tot el dia decidim anar directament a Cadaqués per la carretera i així passar el dia amb ell. Després de pujar un coll per una carretera estreta però tranquil·la arribem al trencant de Cadaqués on ens esperen uns quants quilometres de baixada que ens sorprenen quan veiem una cua de cotxes que semblen una serp. Cap problema, anem amb bici!! així que vigilant emprenem un divertit descens fins al Casino de Cadaqués. El Miquel ja ha fet una cabussadeta i està a la ombra prenent una birra ben fresquesta, ben fresqueta...ens agrada el pla i fem el mateix.

A la tarda anem al càmping, muntem el campament i aprofitem una mica la piscina, segurament lo millor del càmping. Cap al vespre anem a veure la botiga de llibres de segona mà i taller d’escultures Esfester que té una amiga a la part antiga del poble. La veritat és que ha muntat un negoci curiós, però el més important és que les vist molt contenta i feliç.

Després de sopar, i gràcies als contactes de la Mireia anem a veure en “vivo i en directo” i a sobre de free un concert que Calors Nuñez fa dins el Festival de Música de Cadaqués. Tot un luxe per a les nostres oïdes, després unes copetes en un carrer molt interessant i cap dormir que demà torna tocar pedalar.