dimarts, 5 d’agost del 2008

Cadaqués, Dia 3

Com que la zona s’ho val al final desistim de tirar endarrera per anar a St. Pere de Rodes i muntem una ruta per la zona del Cap de Creu. Anem per una carretereta força estreta que va recorrent el Parc Nacional del Cap de Creus. Després de fer una visita al far, acalorats i suats com estem, decidim baixar amb les bicis fins a una caleta que gairebé sembla inaccessible des de la carretera. Abans d’entrar a l’aigua ja veiem que la cosa promet. L’aigua està súper clara, però un cop dins també està gelada. Carai això sí que és un luxe, en estem banyant una zona molt privilejada.

Tornem cap a Cadaqués però parem a Portlligat per veure la Casa Museu del Salvador Dalí. Resulta que gairebé mai s’acaben les entreades però avui ha passat, així que fem una mica el xafarder per fòra i marxem a dinar a Cadaqués. A la tarda, birreta, picineta, birreta, ruta turística a peu pel nucli antic, birreta, ruta amb bici per la zona costera, birreta, i anar fent que estem de vacances.

Al vespre després de sopar tornem al Festival de Música de Cadaqués, que es continua celebrant, avui toca el Carles Benavent Quartet, m’agrada força, perquè hi ha molta percussió però no l’escoltem tot perquè anem a fer l’últim veure i a dormir. Després de fer tota la pujada fins al càmping, tot just arribats a les tendes, es posa a ploure, carai quina sort, ens anat pels pèls.

Hem sigut molt afortunats de poder veure aquests dos concerts, però resulta que al nostre darrera, hi havia el xalet d’uns anglesos, que veien el concert des d’una increïble piscina molt ben il·luminada, i a sobre eren força mal educats perquè els nens petits tota l’estona s’anaven tirant en “bomba” per fer soroll.